Transset™ Cardiac

Je bent hier:
OVERVIEW

Transset™ Cardiac · Hoge druk · 24-uurs multifunctioneel

Aan het ene uiteinde is de Transset™ HP vul- en injectieset bevestigd aan de spuit van een power-injector en aan het reservoir met contrastmiddel. Aan het andere uiteinde is het bevestigd aan een Transflux™ HP Cardiac interventionele patiëntlijn met eenrichtingskleppen en veiligheidszones.

Het Transflux™ HP Cardiac interventionele contrasttoedieningssysteem is ontwikkeld voor het afleveren van contrastmedia vanuit een reservoir aan de patiënt en waarbij alleen de slang hoeft te worden verwisseld die zich het dichtst bij de patiënt bevindt. d.w.z. de CT-patiëntenlijn. Het Transflux™-systeem met een veiligheidszone en een éénrichtingsklep in de patiëntenlijn maakt het mogelijk om het toedieningssysteem en de ader te spoelen, de bloedterugvloeiing onder controle te houden en de daaropvolgende injectie van contrastmiddelen.

Het doel van het systeem is om de noodzaak van het wisselen van injectiespuiten voor elke patiëntprocedure te vermijden door het risico op besmetting van de injectiespuiten te elimineren. Het voordeel is een aanzienlijke vermindering van kosten en tijd zonder het risico van besmetting en met het voordeel van het beheer van bloedreflux. Bij gebruik van een power-injector en een vul- en injectieset is het alleen nodig om het Transflux-gedeelte van het contrasttoedieningssysteem bij elke patiëntprocedure te vervangen.

Het voordeel is een aanzienlijke vermindering van kosten, tijd en afval.

Door de combinatie van éénrichtingskleppen kunnen de spuiten worden gevuld en automatisch het contrast en de zoutoplossing naar de Transflux™-patiëntenlijn worden afgevoerd met een druk tot 1200 psi.

Deze Transflux™ HP patiëntenlijn beschermt de Transset™ HP Vul- & Injectieset tegen contaminatie en daardoor kan de Transset™ HP hergebruikt worden als de richtlijnen en gebruiksaanwijzingen zoals beschreven worden gevolgd.

De Transset™ kan gedurende 24 opeenvolgende uren worden gebruikt in combinatie met Transflux™, indien gebruikt zoals voorgeschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing. De Transflux™ moet nog steeds per patiënt worden vervangen.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

Wat maakt de Transflux™ + Transset™ een geweldige combinatie

De veiligste injectiemethode:

Bij gebruik volgens de instructies van de fabrikant elimineert dit product het risico op kruisbesmetting.

Bespaar kosten

Zonder de spuiten "per patiënt" te vervangen, bespaart u op medische kosten.

Unieke kenmerken

Het beschermt de herbruikbare vulset tussen patiënten en behoudt de steriliteit. Gebruik van een gepatenteerd ontkoppelingssysteem.

Gebruiksvriendelijk systeem

Gebruiksvriendelijk voor verpleegkundigen en medisch personeel

Herbruikbaarheid

De Transset™ is herbruikbaar gedurende 12 opeenvolgende uren. Produceer minder afval en onderzoek meer patiënten per dag door dit product te gebruiken.

Transparante kleppen & connectoren

Heeft geen invloed op het lezen van de rx-afbeeldingen.

GEBRUIK

Hoe gebruik ik Transflux™ correct?

Bekijk onze installatie- en gebruikershandleiding-video van de Transset™ en Transflux™.

Ervaar het gebruiksgemak!

Download onze afdrukbare gebruikershandleiding.

PATENT

Wereldwijd gepatenteerd

Transflux™ CT & Transset™-systemen zijn gepatenteerd in bepaalde rechtsgebieden.

REFERENTIES
Artikelcode

PR-HP-120
PR-HP-180
PR-HP-220
PR-HP-22501

Description

Transflux™ Cardiac HP 120cm
Transflux™ Cardiac HP 180cm
Transflux™ Cardiac HP 220cm
Transset™ Cardiac HP Vul- en injectieset

Lengte

120 cm
180 cm
220 cm

Verpakking

tba
tba
tba
tba

Heb je een vraag?