Media

Je bent hier:
VIDEO'S

Bekijk onze product- en bedrijfsvideo's...

Om het Transflux™ systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal video’s gemaakt, die de voordelen van het systeem uitleggen. We hebben ook een zeer duidelijke en geanimeerde gids gemaakt over hoe het medisch personeel en de verpleegkundigen onze producten dagelijks moeten gebruiken.

Enkele zeer bekende professoren en artsen wilden hun enthousiasme uiten bij het gebruik van onze producten. Sommigen gebruikten onze producten als voorbeeld in hun presentaties en sommigen waren getuige voor onze camera, over het gebruik van het Transflux™ systeem.

We proberen de Transflux™ elke dag te ontwikkelen door te luisteren naar gebruikers en door samen met onze ingenieurs nieuwe systemen en technieken te onderzoeken. We proberen het Transflux™-systeem de gouden standaard te maken in contrasttoediening over de hele wereld.

Transflux™ Gebruiksaanwijzing

In deze algemene instructievideo wordt het dagelijks gebruik van het Transflux™ systeem gedemonstreerd door een van de toonaangevende verpleegkundigen van het UZ Leuven, België.

Ondertitelde versies in het Frans, Spaans en Italiaans kan je vinden op ons Youtube-kanaal onderaan deze pagina.

Transflux™ 3D-gebruikersgids

In deze 3D-geanimeerde applicatiegids voor verpleegkundigen en medisch personeel ziet u het stapsgewijze proces voor het gebruik van ons systeem.

Ondertitelde versies in het Frans, Spaans en Italiaans kan je vinden op ons Youtube-kanaal onderaan deze pagina.

Transflux™ presentatiefilm

Dit is de algemene presentatie van het Transflux™ en Transset™ systeem, hier worden alle voordelen op een rijtje gezet.

Transflux™ in cijfers

In deze animatie leggen we uit waarom het Transflux™ systeem andere systemen overbodig maakt…

We laten u alle voordelen van dit nieuwe systeem zien.

PATENT

Wereldwijd gepatenteerd

Transflux™ CT-systeem is in bepaalde rechtsgebieden gepatenteerd op basis van PCT/EP2006/062554, PCT/EP2009/066383 en PCT / EP2011/062179

Meer video’s en ondertitels van video’s in verschillende talen zijn beschikbaar op ons YouTube-kanaal.