Media

Je bent hier:
VIDEO'S

Bekijk hieronder onze 3D geanimeerde instructievideo!

Om het Transflux™ systeem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal video’s gemaakt, die de voordelen van het systeem uitleggen. We hebben ook een zeer duidelijke en geanimeerde gids gemaakt over hoe het medisch personeel en de verpleegkundigen onze producten dagelijks moeten gebruiken.

Enkele zeer bekende professoren en artsen wilden hun enthousiasme uiten bij het gebruik van onze producten. Sommigen gebruikten onze producten als voorbeeld in hun presentaties en sommigen waren getuige voor onze camera, over het gebruik van het Transflux™ systeem.

We proberen de Transflux™ elke dag te ontwikkelen door te luisteren naar gebruikers en door samen met onze ingenieurs nieuwe systemen en technieken te onderzoeken. We proberen het Transflux™-systeem de gouden standaard te maken in contrasttoediening over de hele wereld.

Transflux™ Gebruiksaanwijzing

In deze algemene instructievideo wordt het dagelijks gebruik van het Transflux™ & Transset™ systeem gedemonstreerd in een 3D-animatie waarbij alle noodzakelijke stappen voor een eenvoudige installatie worden gevolgd.

Transflux™ presentatiefilm

Dit is de algemene presentatie van het Transflux™ en Transset™ systeem. De voordelen van het systeem uitleggen.

OCTROOI & HANDELSMERK

Wereldwijd gepatenteerd en gedeponeerd

Transflux™ CT & Transset™-systemen zijn gepatenteerd in bepaalde rechtsgebieden.

Meer video’s en ondertitels van video’s in verschillende talen zijn beschikbaar op ons YouTube-kanaal.

Heb je een vraag?